Fundasul stelist l-a lovit cu cotul in cap pe Gurita, in minutul 30, la o faza in care atacantul constantean scapase singur spre poarta lui Andrey. "Centralul" A. Constantin n-a observat lovirea, in timp ce asistentul Cr. Nica, aflat foarte aproape d
Fundasul stelist l-a lovit cu cotul in cap pe Gurita, in minutul 30, la o faza in care atacantul constantean scapase singur spre poarta lui Andrey. "Centralul" A. Constantin n-a observat lovirea, in timp ce asistentul Cr. Nica, aflat foarte aproape de faza, n-a semnalizat nimic.
Imediat dupa incident, oficialii de pe banca de rezerve a "marinarilor" au cerut eliminarea lui G. Coman, in timp ce Gurita a declarat, la finalul partidei, ca stelistul l-a lovit intentionat. "A fost clar eliminare la acea faza, Coman a dat cu cotul si m-a lovit langa tampla. In opinia mea, era o faza de eliminare. In momentele acelea, nu am mai stiut de mine si am facut semn sa intre medicul pe teren", a spus Gurita, care a adaugat ca Steaua a avut un joc previzibil si ca formatia pregatita de Olaroiu "nu mai joaca ce juca inainte". Gurita a fost scos in afara terenului, pentru ingrijiri medicale, dar a revenit pe teren dupa cateva minute. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.