Pe linga Barcelona - Real, alte cinci meciuri-vedeta aprind continentul in acest weekend si pot fi vazute live in Romania.

Putine saptamini au fost mai bogate in fotbal de superclasa ca aceasta care se incheie miine: Champions League, Cupa UEFA si un weekend de vis. Simbata, Spania este conectata la „El Clasico", marele meci Barça - Real (23.00, BOOM TV). Real este in degringolada, Barcelona, eliminata si ea din Liga Campionilor, dar macar aproape de liderul Sevilla. Italia vine tare din urma cu Inter - Milan (16.00, BOOM TV), „ Il derby della Madonnina".

Inter e deja campioana, dar asta nu face decit sa ascuta orgoliile in cel mai tare meci din Milano. Sport Klub are pentru duminica o oferta irezistibila: AZ 67 Alkmaar - Feyenoord (13.30, Sport Klub), Bayern - Werder (18.00, Sport Klub), Lyon - Marseille (22.00, Sport Klub), cele mai tari meciuri ale zilei in Olanda, Germania si Franta. Cupa Angliei programeaza Chelsea - Tottenham (14.45, Sport TV), iar Sport 1 ofera, tot duminica, unul dintre cele mai vechi derby-uri din istoria fotbalului: Celtic-Glasgow Rangers (14.30)