Intreaga fosta conducere a Loteriei Romane a fost destituita, joi seara, in urma unei sedinte-fulger a Consiliului de Administratie al companiei.

Consiliul de Administratie al Loteriei Romane s-a reunit joi seara pentru a discuta
Intreaga fosta conducere a Loteriei Romane a fost destituita, joi seara, in urma unei sedinte-fulger a Consiliului de Administratie al companiei.

Consiliul de Administratie al Loteriei Romane s-a reunit joi seara pentru a discuta punerea in aplicare a celor 68 de masuri dispuse de catre ANAF in urma controlului efectuat la Loterie. Cu aceasta ocazie, s-a aprobat cu unanimitate de voturi revocarea si incetarea contractului individual de munca al celor sase directori executivi ai Loteriei. Astfel, George Stan, director Resurse Umane, Sorin Croitoru, director Relatii Externe si Protocol, Adrian Albu, director de Marketing, Ion Cornea, director Financiar, Ecaterina Deaconu, director Comercial, si Olga Ciocan, director Centrul de Calcul, nu mai ocupa aceste posturi, incepind de ieri. Pentru a scapa de fostul director Nicolae Cristea, Ghervasuc a aplicat un procedeu simplu: a propus o organigrama noua, in care postul de consilier al lui Cristea a fost desfiintat, pe care CA a aprobat-o.

Ghervasuc si-a pus oamenii sai

Noua organigrama prevede doar patru posturi de directori executivi, doua directii fiind comasate. Trei dintre acestea sint ocupate de catre oameni angajati de Ghervasuc: Nicu Marcu, Marcel Sima si Gheorghe Iordache.

De partea financiara a companiei se va ocupa Nina Tircovnicu, singura sefa din vechea garda. Ghervasuc a declarat ieri ca noii sefi vor ocupa aceste posturi doar 90 de zile, apoi va organiza concurs pe posturi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.