Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri pentru doua etape pe atacantul stelist pentru cartonasul rosu primit in meciul cu FC Vaslui. De asemenea, Thereau a primit si o amenda de 2000 de lei. Dupa aflarea deciziei, Steaua a facut apel, care
Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri pentru doua etape pe atacantul stelist pentru cartonasul rosu primit in meciul cu FC Vaslui. De asemenea, Thereau a primit si o amenda de 2000 de lei. Dupa aflarea deciziei, Steaua a facut apel, care se va judeca luni.
Thereau a primit direct cartonasul rosu, in minutul 10 al partidei cu FC Vaslui, scor 0-1, din etapa a 21-a a Ligii I. "Centralul" Sebastian Coltescu l-a eliminat pe stelist dupa a fost atentionat de arbitrul de rezerva Silviu Bogdan ca atacantul l-a calcat pe cap pe mijlocasul Mihai Dobos, intr-un moment in care jocul era oprit pentru executarea unei lovituri libere. Thereau a parasit terenul fara a protesta. Cazul a fost amanat miercuri deoarece urma sa fie audiat si S. Bogdan. "Am vazut cum Thereau l-a calcat pe Dobos", a spus ieri S. Bogdan. Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca hotararea este neregulamentara, netemeinica si nedreapta. "In acceptiunea comisiei, decizia e corecta, dar in opinia noastra este si neregulamentara si netemeinica si nedreapta. Singurul om de pe acest pamant care a vazut lovirea a fost arbitrul de rezerva", a spus Argaseala, care considera ca cei care au decis s-au bazat numai pe declaratiile arbitrului de rezerva. "Comisia s-a bazat numai pe declaratiile lui, desi noi am adus dovezi. Au fost puse imaginile, l-au pus si pe arbitru sa povesteasca ce s-a intamplat si nu avea nici o legatura ce povestea el cu imaginile. Raportul oficial e cel al arbitrului si i-au dat crezare lui", a completat Argaseala. Thereau ar reveni astfel pe teren la meciul cu Rapid, din etapa a 25-a din Liga I. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.