* In timp ce pe OTV, la „Dan Diaconescu Direct", „Sotia si fiica il acuzau pe tatal copilului de disparitia lui Adrian" (a lui Adrian Nastase?), pe National TV, la Madalin Ionescu in direct, aveau loc „Confesiunile intime ale unei dame de companie", mai exact ale doamnei Mimi. Doamna Mimi avea in jur de 45 de anisori, niste ochelari de soare la ochi, pe care n-a vrut cu nici un chip sa si-i dea jos, iar, dintre confesiunile monosilabice pe care le-a executat, mi-au retinut atentia urmatoarele: „S-a racit acea relatie de la-nceput, a devenit monotonie", „Inainte de a face sex, exista un dans erotic. De-abia dupa aia se trece la preludiu…", „Am incercat sa-i dezinhibez" si „Imi plac genul latin". Hopaaa, stati asa, ca am identificat motivul pentru care doamna Mimi nu era nici prea vorbareata, nu conjuga verbele ca lumea si nici nu prea nimerea acordurile: practic, gresise emisiunea. In loc sa ajunga sa i se confeseze lui Pepe, printre huiduielile popularilor, ajunsese cu spovedania la Madalin Ionescu, care n-are, saracul, nici parul dat cu gel, nici camasa sclipicioasa si mulata. Pai, cui naiba ii plac genul Madalin Ionescu? Lu’ nimeni nu-i plac.

* „Povestirile de noapte" de pe Acasa TV ofera si servicii de intretinere corporala. Serios, am vazut cu ochii mei cum o tipa despuiata relata cum a-nselat-o iubitul cu prietena cea mai buna, in timp ce o cosmeticiana o minjea din cap pina-n picioare cu ciocolata. Apoi, am vazut-o cum si-a facut dus intr-o cabina transparenta si cum a iesit de-acolo infasurata, spre disperarea lui Cabral, intr-un prosop. In momentul ala, mi-a fost clar ca tipa avea nevoie si de oarece asistenta psihiatrica.

Sa te prezinti infasurata in cirpe, dupa ce ai facut, la televizor, tratamente corporale si dus, e, in definitiv, un semn de mare deficit al sentimentului valorii de sine, nu?