Presedintele executiv al Politehnicii Iasi a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este convins ca gruparea din Dealul Copoului nu va obtine licenta pentru sezonul viitor, urmand astfel sa fie retrogradata in Liga a II-a.
"Suta l
Presedintele executiv al Politehnicii Iasi a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este convins ca gruparea din Dealul Copoului nu va obtine licenta pentru sezonul viitor, urmand astfel sa fie retrogradata in Liga a II-a.
"Suta la suta nu vom obtine licenta pentru sezonul viitor! Vom avea soarta Sportului Studentesc! Degeaba ne chinuim noi sa jucam si sa nu retrogradam, daca nu reusim sa achitam datoriile pe care le avem! Data limita este 31 martie si noi avem mai bine de un milion de lei datorii! M-am convins ca in Iasi nu se vrea fotbal! Noi suntem campul de lupta al politicienilor! Noi credem ca tot ceea ce se intampla este o actiune direct indreptata impotriva noastra!", a spus Boca. Declaratia acestuia vine dupa ce prefectul delegat al judetului Iasi, Nicusor Paduraru, a declarat miercuri ca va inainta o sesizare la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce Consiliul Local a alocat fonduri nerambursabile clubului de fotbal Politehnica. Paduraru a spus ca sesizarea va fi depusa ca urmare a studierii concluziilor controlului facut de Directia Generala a Finantelor Publice Judetene. Reprezentantul Guvernului sustine ca, in perioada 2005-2006, Consiliul Local a suferit pierderi de 4,6 milioane lei, in urma achitarii salariilor catre antrenor si jucatori. In opinia acestuia, fondurile trebuiau cheltuite pentru servicii si lucrari publice. Paduraru a mai spus ca Prefectura va ataca in contenciosul administrativ hotararea Consiliului Local care vizeaza finantarea clubului de fotbal si a anuntat totodata ca va sesiza si organele de cercetare. Primarul Gheorghe Nichita a replicat ca toate dosarele privind finantarea Politehnicii Iasi vor fi prezentate la DNA o data cu depunerea unei sesizari de coruptie la adresa directorului Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene, Anton Dobos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.