Tehnicianul italian a refuzat oferta, declarind ca, pentru el, in Romania nu exista decit Steaua.

Alin Artimon a ales sa plece de la Poli Timisoara inainte de a fi dat afara de Marian Iancu, profitind si de momentul bun datorat remizei nesperate cu Dinamo. „Vreau sa se stie clar, decizia finala o luasem in urma cu doua saptamini. Aseara (n.r. - marti) mi-am scris cererea de reziliere a contractului. Recunosc ca s-a incercat intoarcerea mea, dar nu am vrut sub nici o forma sa revin. Nu avea rost sa mai dau inapoi. Chiar si in timp ce scriam, am fost intrebat daca nu mai vreau sa ma gindesc la gestul meu. Dar nu am dat inapoi. M-am saturat sa fiu singur la aceasta echipa."

Insomnii

Marian Iancu a replicat ca „nu sint nici surprins, nici dezamagit, nici nimic. Nici un antrenor nu este asa de mare incit sa nu aiba nevoie de un staff tehnic, sa fie el si numai el. Asa a procedat Artimon. Sa se gindeasca la faptul ca va ramine singur in fata oglinzii". Un prieten apropiat al fostului tehnician a marturisit pentru NewsIn ca Artimon si-a dat marti demisia din cauza presiunii extreme la care a fost supus: „A preferat sa renunte decit sa ajunga la nebuni. A spus tot timpul ca pentru el copiii lui sint mai importanti decit sa-si distruga nervii la aceasta echipa. Ajunsese sa nu se mai poata controla. S-a saturat de amenintari si de presiune. Nu are experienta mare ca antrenor, dar si atunci, nu-ti bati joc de el in fiecare zi. Nimeni nu l-a incurajat la clubul ala niciodata", fapt confirmat si de mama tehnicianului, care a declarat ca Artimon ajunsese sa aiba insomnii.

Andone nu e pe lista

In locul lui Artimon, de antrenamentele Politehnicii se va ocupa deocamdata Iosif Rotariu, conducerea timisoreana neavind o solutie pompieristica pentru banca tehnica. Iancu a declarat ca prima optiune il vizeaza pe fostul tehnician al Stelei, Walter Zenga, insa acesta se afla sub contract cu Al Ain din Emiratele Arabe Unite. De altfel, fostul antrenor al Stelei, casatorit cu o romanca, si-a facut public refuzul: „Eu in Romania nu ma intorc. Eu am spus o vorba. Pentru mine, in Romania, exista doar Steaua".

Oficialul timisorean a adaugat ca ii mai apreciaza pe tehnicienii Ovidiu Sabau si Petre Grigoras, dar acestia sint sub contract cu grupari din Liga I, si a precizat ca Ioan Andone, liber de contract, nu va fi ofertat.

Atac dur la Cornel Dinu In afara problemelor cu banca tehnica, Iancu a continuat razboiul cu Dinamo. „La ce poti sa te astepti de la un Antipa in formol? Simbolul lui Dinamo este un om care ne arata ca stie sa-si foloseasca gura, sugind dintr-un trabuc. Un betiv, pe care Dumnezeu ni l-a aratat asa patat cum este. Dinu si Raducioiu, care a uitat limba romana dupa doua luni in Italia, fac de ris Dinamo! Raducioiu a venit cu spatele in tara, ca sa plece repede. Dezalcoolizarea a inceput cu Dinu", a declarat Iancu la emisiunea „Fanatik".