El a sustinut ca a primit un document de la "comisia morala a fostilor securisti" privitor la modul in care a evoluat administrarea fondurilor administrate inainte de 1989. "Unii dintre acesti oameni care mi-au transmis documentul s-au ocupat de prel
El a sustinut ca a primit un document de la "comisia morala a fostilor securisti" privitor la modul in care a evoluat administrarea fondurilor administrate inainte de 1989. "Unii dintre acesti oameni care mi-au transmis documentul s-au ocupat de preluarea si administrarea fondurilor platite firmelor romanesti pentru serviciile efectuate dinainte de 1989, precum si de administrarea conturilor din bancile romanesti inainte si dupa 1989.
S-a ajuns la substituirea acestor conturi, tot ei fiind cei care au sugerat acea imagine despre conturile lui Ceausescu, pentru a redirectiona realitatea administrarii acestor fonduri", a spus Ioan Talpes. Senatorul independent a aratat ca nu stie pe ce cale vor aparea aceste liste, dar a subliniat ca are informatii potrivit carora acestea "sunt gata si vor deveni publice". El a facut un apel catre serviciile de informatii, pentru a nu se mai lasa "exploatate de personaje care nu mai fac parte din aceste servicii". (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.