Alin Artimon si-a anuntat marti seara demisia din functia de antrenor principal al lui "Poli" Timisoara, o decizie surprinzatoare, venita dupa rezultatul de egalitate inregistrat duminica, impotriva lui Dinamo, in conditiile in care banatenii au folo
Alin Artimon si-a anuntat marti seara demisia din functia de antrenor principal al lui "Poli" Timisoara, o decizie surprinzatoare, venita dupa rezultatul de egalitate inregistrat duminica, impotriva lui Dinamo, in conditiile in care banatenii au folosit echipa a doua. Artimon a parasit echipa prin telefon, anuntandu-l pe directorul general Gheorghe Chivorchian ca nu mai doreste sa continue pe cand se afla in Bucuresti, la cursurile Pro. Tehnicianul si-a motivat decizia prin lipsa de comunicare cu patronul Marian Iancu (foto) si prin informatiile eronate pe care le primea acesta de la colaboratorii apropiati. Artimon s-a mai declarat dezamagit de criticile dure de dupa meciul amical cu Universitatea Craiova, pierdut cu o saptamana inainte de reluarea campionatului. Marian Iancu a replicat dur ieri: "Eu nu sunt bunica cea buna, eu investesc bani si vreau performanta. Cand o sa plang prima data, o sa ma gandesc si la Artimon!". Iancu a anuntat ca echipa va fi condusa in urmatoarele doua meciuri de Iosif Rotariu, antrenorul lui "Poli" II, si ca prima optiune pentru scaunul de principal o are Walter Zenga. "In Romania nu as veni decat la Steaua", a anuntat Zenga scurt subiectul. Antrenorul italian are putine sanse si pentru ca in luna ianuarie a preluat echipa saudita Al-Ain, unde are un contract net superior celui care i s-ar putea oferi in Romania. Iancu a exclus categoric varianta Ioan Andone, al carui nume este prea legat de Dinamo, si a spus ca ii mai are in vedere pe Petre Grigoras si pe Ioan Ovidiu Sabau, ambii aflati sub contract, cu Otelul, respectiv Gloria Bistrita. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.