* Desi o mare parte din echipa serialului „La Bloc" a migrat de la PRO TV la Kanal D, serialul a ramas totusi pe PRO, oferindu-mi prilejul de a asista la un schimb de replici intre personajele interpretate de luptatorul Ionut Iftimoaie si de cintareata Delia. „Mi-ai adus si mie o felie de piine cu gem?", a intrebat el, iar ea a raspuns, fara sa clipeasca: „Cu gem nu am gasit, dar pot sa gem eu, daca doriti". Cam asa erau, din cite-mi amintesc, si replicile Andreei Banica in „Meseriasii", prin urmare, cred ca ar trebui rapid infiintat un Oficiu de Combatere a Discriminarii Cintaretelor in Sitcomuri, care sa-i constringa pe scenaristi sa le scrie fetelor, macar o data la sase luni, cite o replica fara conotatii sexuale.

* La „Povestiri de noapte" (noua emisiune pe care-o face Cabral pe Acasa TV), am vazut evoluind la bucatarie o vedeta „Playboy" de mare succes international. Oana Bercaru am inteles ca se numeste si, echipata in desuuri sexy si roz, a preparat niste paste pentru iubitul ei. Morala materialului: „Daca toti bucatarii ar gati la fel de despuiati ca Oana, restaurantele ar fi mai pline decit metroul". Cer iertare, dar sint de o cu totul alta parere: daca toti bucatarii ar gati la fel de despuiati, in restaurante ar fi mai multe hohote de ris decit la aparitiile publice ale lui Marian Vanghelie.

* Tot la „Povestiri de noapte", o reporterita de la Acasa a avut, la un moment dat, o intrebare incomoda pentru Cabral si colegul lui de prezentare. Ma rog, de fapt, a avut decit o intrebare: „Eu am decit o singura-ntrebare pentru voi, ati inselat sau ati fost inselati?". Din nefericire pentru telespectatorii care aveau decit o dorinta fierbinte, aceea ca cei doi sa spuna decit adevarul, decit intrebarea cu pricina a avut ca raspuns decit niste bilbiieli.