Liderul PC, Dan Voiculescu, a afirmat, ieri, ca daca ar primi verdictul de colaborator cu fosta Securitate ar proceda ca Mona Musca, adica si-ar da demisia din Parlament. El a facut aceasta declaratie in replica la decizia Monei Musca, spunand ca va
Liderul PC, Dan Voiculescu, a afirmat, ieri, ca daca ar primi verdictul de colaborator cu fosta Securitate ar proceda ca Mona Musca, adica si-ar da demisia din Parlament. El a facut aceasta declaratie in replica la decizia Monei Musca, spunand ca va demisiona "in mod categoric" din Legislativ daca instanta va hotari prin verdict definitiv ca a colaborat cu fosta Securitate ca politie politica. Intrebat daca va lua o decizie asemanatoare celei anuntate de deputatul Mona Musca dupa ce instanta a decis definitiv ca a colaborat cu fosta Securitate ca politie politica, Voiculescu a raspuns: "Definitiv da. Obligatoriu". Senatorul PC a mai spus ca va demisiona din functia de senator doar in cazul unui verdict definitiv al instantei, intrucat altfel nu are nici un motiv sa faca acest gest. Dan Voiculescu a facut aceste declaratii in preambulul sedintei Comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.