Elton Jose Xavier Gomez este de ieri jucatorul Stelei. Brazilianul de 1,56 metri a trecut cu bine vizita medicala, a semnat un contract pe trei ani si jumatate, ieri a fost prezentat oficial, iar astazi este asteptata "cartea verde", document care
Elton Jose Xavier Gomez este de ieri jucatorul Stelei. Brazilianul de 1,56 metri a trecut cu bine vizita medicala, a semnat un contract pe trei ani si jumatate, ieri a fost prezentat oficial, iar astazi este asteptata "cartea verde", document care ii permite sa joace pentru ros-albastri. Steaua a facut o prezentare in stil de mare club, cu Elton jongland pe teren dupa conferinta de presa, iar Olaroiu a explicat clar ce asteapta de la el: spectacol.
"Este un jucator care compenseaza prin inteligenta si mobilitate handicapul inaltimii. Nu suntem adeptii jucatorilor mici, insa Elton este un jucator de exceptie. Avem fotbalisti inalti si puternici, insa avem nevoie si de fantezie in joc. Un punct important in aducerea lui Elton este ca oamenii care vin la stadion o vor face si pentru el. Este un jucator care poate sa ofere un spectacol cum putini pot face in campionatul nostru. Elton are calitati tehnice formidabile. Va fi un plus in jocul nostru si in spectaculozitate. Veti vedea reactia tribunelor in momentul in care va juca. Ar putea evolua chiar in meciul cu Farul, insa acest lucru ramane de vazut", a spus antrenorul Stelei. Mihai Stoica a tinut sa precizeze ca Elton nu a ajuns la Steaua in urma unor vizionari ale evolutiilor sale. "L-am urmarit in mai multe meciuri si la antrenamente si l-am dorit foarte mult. Nu tin minte sa fi dorit un jucator atat de mult. Si Oli l-a vazut jucand. Sunt bucuros ca un jucator bun de la o echipa foarte importanta din America de Sud a ales sa vina la Steaua. Unii sunt foarte reticenti si spun ca un jucator bun din strainatate nu vine in Romania. Am convingerea ca vom demonstra noi contrariul. L-a fel cum am adus un portar din Brazilia si am fost luati peste picior, asa fel si fel de specialisti emit judecati despre Elton. Are mai mult de 60 de meciuri la cel mai inalt nivel in Brazilia. Cei care au procedat asa sa lase privirea in jos asa cum au facut dupa ce i-au vazut pe Thereau si Andrey", a precizat Stoica. "Voi munci din greu si voi lupta pentru locul meu. Am venit sa ajut si trebuie sa scriu istorie la Steaua. Nu inteleg ce spun coechipierii despre mine, dar vad ca sunt fericiti pentru venirea mea. Andrey ma cunoaste foarte bine, am jucat unul impotriva celuilalt, si m-a ajutat. Meme m-a convins sa vin aici, desi am mai avut oferte si din Turcia sau Ucraina. Il iubesc pe Maradona, a fost unul dintre cei mai buni jucatori din lume, si pot spune ca avem caracteristici asemanatoare, viteza si joc direct pe poarta. Am evoluat pentru nationala under-17 a Braziliei, ma gandesc si la nationala mare, dar in primul rand vreau sa ajut Steaua", a spus Elton, care a aparut la conferinta extrem de volubil si de bine dispus.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.