Restructurarea Executivului nu este o necesitate din punct de vedere politic sau organizatoric, iar un plan de reconfigurare a structurii guvernamentale nu e o prioritate, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, care a aratat ca aceasta idee a
Restructurarea Executivului nu este o necesitate din punct de vedere politic sau organizatoric, iar un plan de reconfigurare a structurii guvernamentale nu e o prioritate, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, care a aratat ca aceasta idee a fost vehiculata mai mult de catre PD, ca atac la adresa PNL. "Este o idee vehiculata de colegii din PD pentru ca ei aveau tot timpul darul sa scoata teme cu care sa atace primul-ministru sau PNL. Am avut recent o discutie cu ei (reprezentantii PD - n.r.) si m-au intrebat: dar de ce e nevoie de restructurare? Cred ca au inteles si ei ca - din punct de vedere politic sau nici macar organizatoric - nu este necesara o restructurare la nivelul Guvernului (...) Nu am lucrat la un plan de restructurare a Guvernului pentru ca nu e o prioritate", a spus Tariceanu. Pe de alta parte, presedintele UDMR, Marko Bela a apreciat ca restructurarea Guvernului este "un detaliu", in comparatie cu faptul ca nu exista o majoritate guvernamentala. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.