Stoica a declarat ca nu intelege de ce a fost convocat. "Nu inteleg de ce am fost trimis in tribune si de ce sunt chemat la comisie. Singurul repros adus de arbitru a fost acela ca am parasit spatiul tehnic", a spus Stoica. Mititelu va trebui sa just
Stoica a declarat ca nu intelege de ce a fost convocat. "Nu inteleg de ce am fost trimis in tribune si de ce sunt chemat la comisie. Singurul repros adus de arbitru a fost acela ca am parasit spatiul tehnic", a spus Stoica. Mititelu va trebui sa justifice declaratiile facute dupa intalnirea cu Rapid, cand a acuzat vehement arbitrajul, caracterizandu-l pe unul dintre tusieri drept "cretin" si apreciind ca a fost vorba de o "viciere de rezultat". Mititelu i-a criticat si pe conducatorii fotbalului romanesc, spunand ca acestia au distrus Universitatea. "Sistemul e prea corupt la varf pentru a mai putea face ceva. Este un cancer acut la varf", a declarat Mititelu, care nu este la prima abatere, dupa ce la finalul jocului cu Politehnica Iasi, din tur, a intrat in vestiarul arbitrilor fiind la un pas de o incaierare cu acestia. Geolgau va trebui sa raspunda in fata comisiei pentru incidentele provocate de suporterii olteni dupa incheierea primei reprize, cand au aruncat cu bete de steag, brichete si alte obiecte catre brigada de arbitri, moment in care au fost loviti si cativa jucatori. In fata comisiei a fost chemat si Baird, care va trebui sa explice incidentul produs in tunelul de acces la vestiare, cand a fost lovit cu capul in figura de Ganea, de asemenea convocat la sedinta de astazi, martori urmand sa fie Njock si medicul echipei oltene, Claudiu Stamatescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.