"Surdu si Stancioiu ar trebui convocati la nationala Romaniei, inclusiv pentru meciul cu Olanda. Sunt convins ca selectionerul Victor Piturca monitorizeaza echipa noastra. Mai avem fotbalisti care ar trebui convocati la reprezentativele Braziliei, Po
"Surdu si Stancioiu ar trebui convocati la nationala Romaniei, inclusiv pentru meciul cu Olanda. Sunt convins ca selectionerul Victor Piturca monitorizeaza echipa noastra. Mai avem fotbalisti care ar trebui convocati la reprezentativele Braziliei, Portugaliei sau Moldovei", a spus Muresan, care considera ca CFR are un lot mai valoros decat Steaua sau Rapid. "Avem un plus de valoare si cred ca vom incheia campionatul pe podium. Vom juca atat cu Steaua, cat si cu Rapid pe teren propriu si vom fi atunci in mare forma", a precizat Muresan, care a adaugat ca a calculat gresit cand a intentionat sa organizeze un turneu dedicat centenarului clubului. "Era imposibil pentru echipele mari sa stea 4-5 zile la Cluj. Cand le-am zis sa vina doar pentru o zi, cei de la Benfica au acceptat pe loc. Va trebui sa renuntam la invitatiile pentru Portsmouth si Galatasaray", a spus Muresan. Meciul aniversar CFR - Benfica va avea loc pe 21 iulie, in nocturna, instalatia urmand sa fie montata pe stadionul din Cluj in cursul lunii aprilie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.