"Deocamdata, nu am rezolvat problema cu Zicu, dar o voi face la Bucuresti. Peste o luna, la sfarsitul lui martie sau inceputul lui aprilie, Moratti vine aici pentru afaceri in domeniul energiei alternative. S-ar putea chiar sa facem afaceri impreuna,
"Deocamdata, nu am rezolvat problema cu Zicu, dar o voi face la Bucuresti. Peste o luna, la sfarsitul lui martie sau inceputul lui aprilie, Moratti vine aici pentru afaceri in domeniul energiei alternative. S-ar putea chiar sa facem afaceri impreuna, dar este prea devreme sa vorbim despre asta acum. Eu ma bucur ca a acceptat sa vina la Bucuresti", a spus Copos. Zicu a fost cumparat de Inter Milano in ianuarie 2004 de la Dinamo, in schimbul sumei de un milion de dolari. Imediat dupa perfectarea transferului, gruparea din Milano l-a imprumutat la AC Parma, unde Zicu a evoluat pana in ianuarie 2005, cand Inter l-a cedat, tot sub forma de imprumut, la Dinamo. In luna iulie a anului 2006, Inter l-a imprumutat pentru un sezon pe Zicu la Rapid, echipa pentru care atacantul a marcat sase goluri in Liga I. Rapid plateste 150.000 de euro din salariul de 600.000 din contractul fotbalistului cu Inter. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.