Atacantul de la Poli Iasi ramasese fara carnet saptamina trecuta din cauza alcoolului.

Ionut Balba a fost prins marti conducind un Volkswagen Touareg fara permis, deoarece acesta i-a fost ridicat la mijlocul lunii ianuarie. Fotbali
Atacantul de la Poli Iasi ramasese fara carnet saptamina trecuta din cauza alcoolului.

Ionut Balba a fost prins marti conducind un Volkswagen Touareg fara permis, deoarece acesta i-a fost ridicat la mijlocul lunii ianuarie. Fotbalistul iesean a fost la sediul Politiei Rutiere Iasi, acolo unde a stat mai bine de doua ore. La plecare, Balba afisa o mina destul de vesela, in ciuda faptului ca fusese prins conducind fara carnet si a declarat ziaristilor aflati la fata locului ca se duce la antrenament. In apararea fotbalistului a sarit antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, care a sosit la sediul Politiei pentru a-si sustine elevul, desi tot el ceruse saptamina trecuta fanilor sa-i toarne pe fotbalistii care cutreiera barurile. Balba s-a ales cu un dosar penal, pe care Politia il va inainta Parchetului de pe linga Judecatoria Iasi, jucatorul riscind sa primeasca intre trei si sase ani de inchisoare sau amenda penala.

Atacantul Politehnicii Iasi a ramas fara permis de conducere pentru o perioada de trei luni, si a primit o amenda de 351 RON din partea politiei, dupa ce a fost depistat conducind sub influenta alcoolului. Jucatorul a fost criticat inclusiv de primarul Gheorghe Nichita, care a declarat ca evolutiile slabe ale atacantului Ionut Balba sunt cauzate, in principal, de viata extrasportiva dezordonata. "Mie imi pare foarte rau de ceea ce face Balba. Si cu masina aia poleita a lui...(n.r. Balba detine un autoturism care are unele accesorii poleite cu aur). Cred ca sint unii sportivi care ajung sa aiba succes nu sint pregatiti din punct de vedere psihic, si nu inteleg ca nu este greu sa ajungi sus, ci sa te mentii acolo".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.