Marian Iancu a declarat ca va negocia aducerea lui Walter Zenga, Rotariu asigurind interimatul.

Surprinzatorul rezultat de egalitate obtinut cu rezervele de la Poli Timisoara in fata liderului detasat din prima liga, Dinamo, nu l-a salvat pe antrenorul banatenilor. Alin Artimon si-a dat aseara demisia, dupa ce nu mai participase de luni la antrenamentele echipei.

Presedintele clubului Poli Timisoara a confirmat, la emisiunea Fanatik, ca Artimon si-a inaintat demisia, avind in acest sens o discutie cu directorul general Gheorghe Chivorchian. El a precizat ca se astepta la un stfel de anunt si ca Artimon are motive personale pentru demisie si Poli Timisoara va face un anunt oficial pe aceasta tema. Iancu a mai spus ca principalul vizat pentru postul de antrenor este Walter Zenga si ca italianul va fi noul tehnician daca nu are alte angajamente si daca solicitarile lui financiare vor fi la nivelul Romaniei. Interimar va fi pina la numirea unui nou tehnician Iosif Rotariu, antrenorul satelitului Poli II. O alta varianta plauzibila este Ioan Andone, liber de contract dupa ce a demisionat in iarna de la Omonia Nicosia.

Alin Artimon a fost numit antrenor al formatiei Poli Timisoara in 23 octombrie 2006, in locul lui Sorin Cirtu, care si-a reziliat contractul. Sub conducerea sa, Poli Timisoara a inregistrat patru victorii, doua remize si trei infringeri.