Zotta spera ca Becali sa nu mai alerge cu sacosa cu bani dupa adversarii Rapidului pentru ca Steaua sa ramina pe locul doi.

Steaua a fost egalata in clasament de Rapid si de CFR Cluj dupa infringerea suferita la Vaslui, insa acest lucru nu l-a speriat pe Gigi Becali, care a declarat ca echipa sa nu va pierde locul secund. „Ce sa facem? Nu putem sa cistigam in deplasare. Steaua nu pierde locul doi. Vad ca tusierii au inceput sa ne taxeze. Sint scirbit de lucrurile astea. Sint interese la mijloc. Echipa a jucat bine, insa nu ma pot lupta si cu arbitrii", a adaugat Becali, precizind ironic ca ii va da afara, asa cum speculeaza presa, pe MM Stoica si pe Cosmin Olaroiu.

Replica a venit de la Rapid prin vocea lui Constantin Zotta. „Sper ca Steaua n-o sa mai umble cu sacosele cu bani, ca anul trecut. Sper sa nu se mai repete asta. Noi, Rapidul, ne dorim un retur corect. Nu avem nimic impotriva vizitei pe care Mihai Stoica a facut-o la hotelul unde Universitatea Craiova a fost cazata. Este un loc public si poate merge oricine acolo. Faptul ca Mihai Stoica a fost acolo imi ridica, totusi, ceva semne de intrebare", a spus oficialul rapidist.