Actrita britanica Kate Winslet, un critic fervent al manechinelor anorexice si mandra posesoare a unor forme pline, recunoaste ca a tinut cure de slabire drastice pe cand era adolescenta, informeaza dailymail.co.uk.
Kate Winslet a marturisit c
Actrita britanica Kate Winslet, un critic fervent al manechinelor anorexice si mandra posesoare a unor forme pline, recunoaste ca a tinut cure de slabire drastice pe cand era adolescenta, informeaza dailymail.co.uk.
Kate Winslet a marturisit ca a utilizat laxative timp de trei luni, pe cand avea 15 ani, pentru a scapa de cateva kilograme in plus. Laxativele relaxeaza intestinul gros si sunt utilizate adesea de femeile care sufera de bulimie sau anorexie. Utilizarea pe termen lung are efecte devastatoare: sindromul colonului iritabil, probleme intestinale si insuficienta renala.
Winslet a declarat ca, pe cand avea 15 ani, era supraponderala si, pentru ca isi dorea sa fie actrita, a inceput sa tina cure de slabire. Actrita a precizat ca nu a ajuns, totusi, niciodata sa sufere de bulimie sau anorexie.
Marturisirea starului i-ar putea soca pe cei care o admira pentru
ca-si expune cu mandrie corpul voluptuos de mai multi ani. Refuzand sa se alature curentului de la Hollywood, Winslet a convins publicul sa-i accepte trupul mai plin.
Winslet, care a fost nominalizata la premiul Oscar pentru partitura din "Little Children", critica de multa vreme asa numita cultura a "marimii zero" din industria modei si de la Hollywood. Actrita a declarat ca celebritatile extrem de slabe de la Hollywood sunt vinovate de cresterea "unei intregi noi generatii de femei anorexice", in timp ce dezbaterile controversate in legatura cu interzicerea top modelelor slabe la prezentarile de moda continua. Winslet a criticat cultura de la Hollywood in care femeile sunt nevoite sa urmeze diete in fiecare zi.
Aceste declaratii urmeaza celor din decembrie, cand actrita a spus ca refuza sa tina in casa reviste cu fotografii ale unor top modele sau celebritati prea slabe, de teama ca ar putea sa o influenteze negativ pe fiica sa, Mia, in varsta de sase ani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.