Ne enerveaza cuvantul "blog". Chiar nu se gasea unul mai romanesc pentru o astfel de denumire? Oare profesorul George Pruteanu ce zice? Ne enerveaza chestia asta cu obligativitatea incheierii unui contract de inchiriere pentru un apartament

Ne enerveaza cuvantul "blog". Chiar nu se gasea unul mai romanesc pentru o astfel de denumire? Oare profesorul George Pruteanu ce zice?
Ne enerveaza chestia asta cu obligativitatea incheierii unui contract de inchiriere pentru un apartament pentru minimum cinci ani. Si daca vrei tu, ca proprietar, sa-l dai afara pe chirias, doar prin hotarare judecatoreasca definitiva! E strigator la cer! Eventual trebuie sa-i dai chiriasului si nevasta, banii din urma, masina proprietate personala, locul de veci si parcarea din fata blocului...
Ne enerveaza toata psihoza asta creata in mass-media de piramida nazala a lui Cristi Chivu.
Din ciclul intrebari la care se cauta raspunsul va mai prezentam astazi inca doua: Cum ajung sa fie puse panourile cu inscriptia "INTERZIS A CALCA IARBA" in mijlocul peluzei? De ce daca zborul avioanelor este din ce in ce mai sigur, aeroportul se numeste "terminal"?

Am auzit ca l-a evacuat pe unul. Inseamna ca s-a gasit masa...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.