Daca va fi demisa - asa cum a anuntat acum doua zile presedintele Televiziunii Romane (SRTV), Tudor Giurgiu - actuala directoare a Stirilor, Rodica Culcer, intentioneaza sa atace in Justitie decizia de concediere. Culcer considera ca Giurgiu s-a ante
Daca va fi demisa - asa cum a anuntat acum doua zile presedintele Televiziunii Romane (SRTV), Tudor Giurgiu - actuala directoare a Stirilor, Rodica Culcer, intentioneaza sa atace in Justitie decizia de concediere. Culcer considera ca Giurgiu s-a antepronuntat atunci cand i-a anuntat destituirea inainte de evaluarea periodica. "Singura metoda legala de a ma demite (...) este sa-mi dea nota cinci", a declarat Culcer pentru Mediafax, precizand ca, pana acum, Giurgiu nu a chemat-o la evaluare. Aceasta trebuia sa aiba loc intre 6 si 13 februarie si a fost facuta pentru toti managerii din TVR in afara de Culcer. Aceasta a primit in 2005, nota 9,41, iar in 2006, 9,15. Daca va primi nota 5, Culcer poate contesta nota in cinci zile. In replica, Giurgiu spune ca evaluarea nu a avut loc deoarece Culcer este in concediu medical. (I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.