Premierul Tariceanu l-a desemnat pe vicepresedintele liberal Crin Antonescu sa conduca delegatia PNL care va participa la consultarile de la Palatul Cotroceni, a declarat ieri vicepresedintele formatiunii, Ludovic Orban. "Premierul Calin Popescu T
Premierul Tariceanu l-a desemnat pe vicepresedintele liberal Crin Antonescu sa conduca delegatia PNL care va participa la consultarile de la Palatul Cotroceni, a declarat ieri vicepresedintele formatiunii, Ludovic Orban. "Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a desemnat pe Crin Antonescu sa stabileasca delegatia pentru intalnirea de la Palatul Cotroceni.
In nici un caz nu vor fi 10 persoane, asa cum ni s-a solicitat in invitatie", a declarat Orban. Intrebat care va fi mandatul liberalilor pentru intalnirea de la Cotroceni, vicepresedintele PNL a sustinut ca vor sa afle cand va fixa presedintele Traian Basescu referendumul pe tema votului uninominal. "Vrem sa stim cand fixeaza presedintele referendumul, pentru ca vrem ca acesta sa nu bruieze alegerile pentru PE. Sa nu paraziteze alegerile europene cu probleme care nu sunt pe agenda cetateanului", a adaugat Orban. Din delegatia care va participa la dicutiile de la Palatul Cotroceni fac parte, alaturi de Crin Antonescu, Ludovic Orban, Teodor Melescanu si Mihai Voicu. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.