"Cu alegerile anticipate am fi sfaramat opozitia", a spus Blaga in acest context, insa "timpul a fost pierdut" si in prezent nu se mai pune problema scrutinului anticipat. In ce priveste restructurarea Guvernului, Blaga a opinat ca premierul trebuie
"Cu alegerile anticipate am fi sfaramat opozitia", a spus Blaga in acest context, insa "timpul a fost pierdut" si in prezent nu se mai pune problema scrutinului anticipat. In ce priveste restructurarea Guvernului, Blaga a opinat ca premierul trebuie sa aiba un punct de vedere care sa se discute intai in interiorul Aliantei "pe baza protocolului, care este bine pus la punct" si apoi in Coalitie, "cu colegii maghiari". "Asa e firesc", a punctat liderul democrat. El a spus ca pana acum nu au fost purtate inca negocieri pentru formula restructurata a Executivului. Abordarea problemei restructurarii Guvernului nu se poate face plecand de la idei preconcepute, a mai spus Blaga, iar cei care negociaza trebuie sa fie deschisi unor solutii. "Sa fim deschisi unor solutii daca vrem sa mergem mai departe", a adaugat ministrul.
Si intr-o formula guvernamentala restructurata, PD o va sustine in continuare pe Monica Macovei la Ministerul Justitiei. El a mai declarat ca toate partidele vor pierde ministere la restructurare, exemplificand cu PNL care, conform protocolului Aliantei, ar trebui sa piarda un ministru, pentru ca este titularul postului de premier.n (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.