Ion B., in varsta de 20 de ani, nu a oprit la semnalul regulamentar al politistului, acesta pornind in urmarirea masinii tanarului. La iesirea din satul Tufani, dupa somatie, agentul de politie a folosit armamentul din dotare si a tras un foc de aver
Ion B., in varsta de 20 de ani, nu a oprit la semnalul regulamentar al politistului, acesta pornind in urmarirea masinii tanarului. La iesirea din satul Tufani, dupa somatie, agentul de politie a folosit armamentul din dotare si a tras un foc de avertisment in plan vertical. Soferul a intrat in panica si, in cele din urma, s-a impotmolit cu autoturismul in noroi. Ion B. este cercetat penal pentru conducerea autovehiculului fara permis si pentru refuzarea de a i se recolta probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In ultimele 20 de ore, lucratorii Serviciului Politiei Rutiere Constanta au depistat in trafic alti cinci tineri care circulau fara a avea permise de conducere, iar in alte patru cazuri, soferii erau bauti la volan. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.