Iliescu a fost intampinat la intrarea in sediu de un ansamblu de muzica populara din Maramures, care i-a cantat apoi in cabinetul sau "Sa fii tare nu-i mirare, sa fii om e lucru mare". Fostul presedinte nu s-a lasat mai prejos si i-a acompaniat cu ve
Iliescu a fost intampinat la intrarea in sediu de un ansamblu de muzica populara din Maramures, care i-a cantat apoi in cabinetul sau "Sa fii tare nu-i mirare, sa fii om e lucru mare". Fostul presedinte nu s-a lasat mai prejos si i-a acompaniat cu versul "Sa fii domn e o intamplare". El le-a declarat ziaristilor ca isi doreste sanatate si ca "cel mai important este echilibrul spiritual". De la Adrian Nastase, venit inca de la primele ore, Iliescu a primit in dar o carte semnata de Bob Woodward - "Bush at War III".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sosit in jurul orei 13.00 (pe motiv ca in aceeasi zi era si ziua sotiei sale), a adus cadou tot o carte - "The Way to win" scrisa inaintea campaniei electorale pentru Casa Alba din 2004. Fostul presedinte a fost felicitat si de organizatia de tineret a PSD, seful TSD Nicoale Banicioiu aducandu-i un buchet de flori. De altfel, Iliescu le-a transmis si un mesaj tinerilor, sfatuindu-i sa fie integri si sa nu dea din coate. Venit in acelasi timp cu delegatia TSD, Marian Vanghelie - care se afla in conflict cu tinerii social-democrati - a preferat sa astepte afara, o jumatate de ora, plecarea "gruparii Banicioiu". In timp ce liderii de la PSD Bucuresti i-au cantat lui Iliescu "La multi ani", Vanghelie a preferat sa taca, sustinand ca "nu sta bine cu vocea". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.