* Mi-am amintit o chestie de pe Good Life Channel: la sfirsitul unei emisiuni, o prezentatoare pe care habar n-am cum o cheama, printre altele, fiindca n-am mai vazut-o in viata mea, a anuntat ca o vom reintilni, peste o ora, la pupitrul unei alte emisiuni. Rezulta ca se poate face televiziune si fara sa cheltuiesti bani cu o armata de vedete. E simplu: angajezi trei necunoscuti de pe strada, dupa care chemi cite unul sa prezinte toate emisiunile dintr-o zi. In timpul asta, ceilalti doi stau acasa si se refac pina le vine din nou rindul. Cum ar veni, ii pui sa lucreze in ture de 12 cu 24, ca la spital.

* Ce credeti ca se difuza, vineri, dupa miezul noptii, pe OTV? O nunta se difuza. Va sa zica, Dan Diaconescu a descoperit noi metode de a face bani: nu inchiriaza garsoniera pentru nunti, ca e prea mica si n-ar incapea in ea nici macar tortul miresei, dar inchiriaza, la preturi fara concurenta, spatiul de emisie celor care vor sa imparta cu toata Rominia momentele importante din viata lor.

* Intr-un sacou rosu, usor sclipicios, Elena Udrea a fost prezenta duminica, pe National TV, la emisiunea de gatit, glumit, cintat, dansat si alte manifestari artistice, „Sare si piper cu Stela si Arsinel". Nu stiu cum sa interpretez chestia asta. Oare o fi trimis-o sotul dumneaei, domnul Cocos, sa se mai relaxeze, sa mai cunoasca niste personaje mondene si sa mai uite de politica? Sau o fi rugat-o insusi presedintele sa mearga sa lanseze un nou biletel de la Tariceanu, pe care scrie „Traiane, daca ai posibilitatea s-o trimiti pe Elena sa invete cum se tine o cratita si cum se taie o ceapa?"?