Astfel, in iarna, in municipiul Vatra Dornei vor fi organizate "Serbarile Iernii" iar in municipiul Campulung Moldovenesc se va organiza, la inceputul lunii martie, Festivalul Primaverii. La sfarsitul lunii august-inceputul lunii septembrie, tot la C
Astfel, in iarna, in municipiul Vatra Dornei vor fi organizate "Serbarile Iernii" iar in municipiul Campulung Moldovenesc se va organiza, la inceputul lunii martie, Festivalul Primaverii. La sfarsitul lunii august-inceputul lunii septembrie, tot la Campulung Moldovenesc va fi organizat Festivalul Toamnei care va cuprinde un festival al fermierilor si unul al fructelor padurii, in timp ce in luna iunie va fi organizat, in statiunea Gura Humorului, festivalul orasului. "Bucovina nu inseamna doar manastiri, ci si turism montan, turism de recreere sau turism de wellness. Incercam acum si suntem pe un trand ascendent in ceea ce priveste turismul de afaceri, multe firme mari sau asociatii profesionale organizand in zona intalniri ale firmelor respective sau conferinte si congrese", a declarat primarul municipiului Campulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban, citat de Mediafax. In acest weekend, la Campulung Moldovenesc a fost organizata prima editie a Festivalului Primaverii, la care au participat cateva mii de persoane.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.