Armeanul a fost oprit sa joace doua etape pentru ca la meciul de duminica trecuta cu Rapid l-a lovit pe arbitrul Sebastian Coltescu cu mingea, dupa ce acesta fluierase, gest care a parut mai degraba neintentionat. Imediat dupa decizia Comisiei de dis
Armeanul a fost oprit sa joace doua etape pentru ca la meciul de duminica trecuta cu Rapid l-a lovit pe arbitrul Sebastian Coltescu cu mingea, dupa ce acesta fluierase, gest care a parut mai degraba neintentionat. Imediat dupa decizia Comisiei de disciplina, luata joi, Poli a facut apel, iar Marian Iancu a amenintat ca, daca Artiom Karamian nu primeste drept de joc la meciul cu Dinamo, va trimite echipa a doua pe teren. Impresia de nedreptate a fost accentuata si de faptul ca in aceeasi etapa stelistul Radoi a comis un fault brutal pentru care a primit numai o etapa de repaos. Comisia de apel a decis ieri sa pastreze suspendarea de doua etape, iar patronul banatenilor si-a confirmat intentiile. Anterior pedepsirii armeanului, timisorenii au acuzat si cartonasele galbene primite de Plesan, Andrei Cristea si Grigorie in meciul cu Rapid, ei urmand sa stea la jocul cu Dinamo.
"Daca vom fi in imposibilitatea de a-l folosi pe Artiom Karamian in meciul cu Dinamo, vom avea dovada suprema ca am fost vanati in confruntarea cu Rapid. In respectiva partida s-au acordat cartonase galbene tuturor jucatorilor pasibili de suspendare. Din acest motiv, voi decide ca la meciul de duminica sa trimitem in teren o echipa formata in totalitate din fotbalisti de la echipa-satelit si din tineri talentati. In acest fel, vom crea confortul tuturor celor interesati, protestand fata de toate lucrurile incorecte ce se intampla inaintea partidei cu Dinamo", a amenintat Iancu miercuri seara. El si-a pastrat ideea si ieri. "Din punctul nostru de vedere, Karamian nu este vinovat pentru gestul sau. Pur si simplu, nu a vrut sa faca acest gest asupra arbitrului. Nu se compara gestul lui Radoi cu gestul jucatorului nostru si pentru acest lucru la meciul de duminica vrem sa protestam", a spus Iancu. Patronul banatenilor parea de neclintit in decizia sa, afirmand ca nu il intereaza alte pareri. "Eu nu ma consult cu Artimon (n.r. antrenorul lui Poli) in aceasta decizie. Este singura posibilitate de a protesta. Eu si cei de la Politehnica Timisoara, care investim cel mai mult la ora actuala in fotbalul romanesc vrem sa protestam. Am investit peste 25 de milioane de dolari la Timisoara. Nu vreau sa fim tratati astfel, vrem sa avem toti sanse egale", a explicat Iancu. Pentru a fi mai convingator, acesta i-a oprit in Timisoara pe jucatorii lui Poli II, care se pregateau sa plece la Medias, pentru reluarea Ligii a II-a, in locul lor fiind trimisa echipe de juniori nascuti in 1988. "Nu ma intereseaza daca vin cu echipa a doua sau nu. Eu vreau sa joace cu toata echipa, sa-l foloseasca si pe Karamian, numai sa nu spuna ca am beneficiat de un avantaj daca ii batem. Chiar imi doresc sa joace cu cea mai buna echipa!", a reactionat ieri Borcea, directorul executiv al lui Dinamo. Totusi, este posibil ca astazi sau maine Iancu sa renunte la initiativa sa, mai ales la insistentele lui Gheorghe Chivorchian, experimentatul director general nefiind de acord cu acest mod de a protesta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.