Dupa eliminarea din Cupa UEFA si victoria chinuita cu Jiul, antrenorul lui Dinamo spune ca s-au terminat framantarile la Dinamo. Apoi il inteapa pe Vladimir Cohn, despre care sustine ca nu stie ce inseamna perfomanta, si spune ca el va decide daca
Dupa eliminarea din Cupa UEFA si victoria chinuita cu Jiul, antrenorul lui Dinamo spune ca s-au terminat framantarile la Dinamo. Apoi il inteapa pe Vladimir Cohn, despre care sustine ca nu stie ce inseamna perfomanta, si spune ca el va decide daca Danciulescu ramane capitanul "cainilor".
Mircea Rednic tine sa aiba ultimul cuvant in disputa din ultimele zile cu actionarul Vladimir Cohn. Dupa ce acesta l-a acuzat ca este "pupincurist", "Puriul" nu a ramas dator, spunand mai intai ca nici nu stie daca omul de afaceri mai traieste, fiindca nu l-a mai vazut la echipa de asta vara, apoi, "impaciutor", declara ca agitatia de la Dinamo s-a incheiat. "Au trecut framantarile, unele artificiale, provocate de persoane care nu inteleg ce inseamna performanta", a spus Rednic. Antrenorul lui Dinamo a vorbit destul de agresiv si despre decizia lui Danciulescu de a renunta la banderola de capitan, luata in urma criticilor venite din partea sefilor. "Nu comentez ce vrea Danciulescu. Daca eu voi decide sa-i iau banderola, o voi lua", a spus Rednic. Antrenorul "cainilor" nu a fost prea convins de amenintarile lui Marian Iancu privind alinierea echipei secunde. "Nu ma intereseaza ce spune adversarul. E normal sa le fie teama de noi. Vor sa creeze o atmosfera potrivnica noua, dar suntem obisnuiti. Noi suntem profesionisti, ne vedem de joc. Nu ne intereseaza ce spun uniii sau altii. Nu poate sa ne reproseze nimeni ca noi am castigat cu arbitrii. Noi nu am avut un penalti in 20 de meciuri. Nu ma intereseaza daca baga echipa a doua", a spus Rednic. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.