Intr-o singura luna, Partidul Democrat a pierdut patru procente in sondajele de opinie, arata rezultatele ultimului studiu realizat de IMAS in perioada 8-14 februarie 2007. Astfel, conform datelor puse ieri la dispozitia presei chiar de catre Birou
Intr-o singura luna, Partidul Democrat a pierdut patru procente in sondajele de opinie, arata rezultatele ultimului studiu realizat de IMAS in perioada 8-14 februarie 2007. Astfel, conform datelor puse ieri la dispozitia presei chiar de catre Biroul de presa al PNL, democratii au scazut de la 30 de procente, cit inregistrau in luna ianuarie, la doar 26 in februarie. Liberalii scad si ei un procent - pina la 17,5%, in timp ce PNG inregistreaza cresterea cea mai spectaculoasa - de 5 procente, de la 11,7%, cit avea in ianuarie, la 16,5% luna trecuta. Dupa ce a inregistrat o cadere puternica, PSD revine si depaseste cu putin partidul lui Gigi Becali - 17,2%. (D.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.