Singurele reprezentante ale handbalului masculin romanesc ramase in cupele europene, HCM Constanta si UCM Resita, vor incerca, in acest weekend, sa rastoarne previziunile specialistilor si sa se califice in careul de asi al competitiilor continentale
Singurele reprezentante ale handbalului masculin romanesc ramase in cupele europene, HCM Constanta si UCM Resita, vor incerca, in acest weekend, sa rastoarne previziunile specialistilor si sa se califice in careul de asi al competitiilor continentale. Astfel, in Cupa Cupelor, campioana en-titre a Romaniei, HCM Constanta, vor juca duminica, de la ora 18, in fief-ul gruparii croate RK Zagreb, elevii antrenorului Lucian Rasnita pornind cu un handicap de doua goluri, dupa ce in tur au pierdut pe teren propriu cu 26-28. In Challenge Cup, UCM Resita va primi tot duminica, dar de la ora 11, replica galonatei echipe ruse Kaustik Volgograd, elevii antrenorului Aihan Omer avand de recuperat sase goluri, dupa ce in tur au pierdut in Rusia, cu 24-30. De mentionat ca ambele partide vor fi transmise in direct de TV Sport. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.