Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii, cand va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 14 grade, iar cea minima de 3-4 grade.
In tara
Desi temperatura aerului va marca o usoara scadere, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari si izolat ploi slabe in primele ore in nord, est si centru, iar seara in vest. Noaptea, cerul se va innora treptat, astfel incat va ploua in vest, centru si sud si local in restul teritoriului. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile extracarpatice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, iar cele minime intre -1 si 7 grade.
La munte
Sambata
In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari si local precipitatii slabe mixte in Carpatii Orientali. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in toate zonele montane, pe arii extinse se vor semnala precipitatii mixte si izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Vantul va avea unele intensificari. Temperatura aerului va marca o usoara scadere fata de ziua precedenta.
Duminica
Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali, unde temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In celelalte regiuni montane, vor mai fi innorari si pe arii restranse ploi si lapovite in prima parte a zilei. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, iar in zona inalta va fi tare. Temperaturile minime vor fi in scadere.