Un student din Statele Unite, mare consumator de bere, a inventat un frigider care poate arunca dozele de bere rece bautorilor lenesi aflati pe canapea. Frigiderul inventat de John Cornwell incarca doza de bere intr-o catapulta care poate fi actionat
Un student din Statele Unite, mare consumator de bere, a inventat un frigider care poate arunca dozele de bere rece bautorilor lenesi aflati pe canapea. Frigiderul inventat de John Cornwell incarca doza de bere intr-o catapulta care poate fi actionata cu o telecomanda.

Frigiderul poate arunca dozele de bere la o distanta de aproximativ trei metri. Dupa ce berea este aruncata, un dispozitiv ridica urmatoarea cutie de bere in catapulta.

In frigider pot fi stocate zece cutii de bere. Cornwell a indicat ca exista, totusi, pericolul sa fii lovit in cap de o cutie de bere in timp ce aceasta zboara.

Dupa ce si-a postat inventia, care costa 1.500 de lire sterline (2.225 de euro), pe YouTube, Cornwell a primit foarte multe comenzi pentru frigider.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.