Patronul unui restaurant din Bulgaria, Stalin Avramov, si-a construit un sistem de bazine piscicole care pune in pericol alimentarea cu energie electrica a intregii tari. Stalin si-a construit bazinele in jurul unui stilp electric din reteaua care le
Patronul unui restaurant din Bulgaria, Stalin Avramov, si-a construit un sistem de bazine piscicole care pune in pericol alimentarea cu energie electrica a intregii tari. Stalin si-a construit bazinele in jurul unui stilp electric din reteaua care leaga centrala nucleara Kozlodui de orasul Sofia, compania nationala de electricitate bulgara avertizind ca scurgerile de apa de la bazine distrug baza de sustinere a stilpului si ar putea duce la prabusirea acestuia. In acest caz, capitala Sofia ar ramine fara electricitate si chiar intreaga retea electrica a Bulgariei s-ar putea prabusi. Pina si Grecia ar putea fi afectata, precizeaza agentia bulgara Novinite. In schimb, Petar Apostolov, inginer la centrala Kozlodui, spune ca, desi afacerea lui Stalin ameninta stilpul electric, riscurile sint mult exagerate de presa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.