Hidrologii avertizeaza ca, pana maine dimineata, in partea de nord, vest si sud-vest a tarii se pot inregistra inundatii, din cauza precipitatiilor prognozate in zona si a cedarii apei din stratul de zapada. Potrivit unui comunicat de presa al Minist
Hidrologii avertizeaza ca, pana maine dimineata, in partea de nord, vest si sud-vest a tarii se pot inregistra inundatii, din cauza precipitatiilor prognozate in zona si a cedarii apei din stratul de zapada. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Mediului, au fost avertizate, cu cod galben, 9 prefecturi: Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Cluj, Hunedoara, Maramures, Timis si Salaj. Sunt vizate bazinele hidrografice ale raurilor Iza, Tur, Somes, Barcau, Crisuri, Aries, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras si Nera. Totodata, meteorologii au atentionat si asupra ploilor insemnate ce se vor inregistra in cinci judete ale tarii: Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Cluj si Maramures. Atentionarea meteorologica este valabila astazi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.