100 de jandarmi vor asigura paza, astazi si miine, la patinoarul „Mihai Flamaropol", unde se vor infrunta Steaua si SC Miercurea-Ciuc, oaspetii anuntind ca vor fi insotiti de 25 de fani.

Steaua si Sport Club Miercurea-Ciuc se vor afla din nou fata-n fata, la sfirsitul acestei saptamini, in meciurile doi si trei din cadrul play-off-ului Ligii Nationale de hochei pe gheata. Dupa incidentele petrecute la ultimul meci desfasurat intre cele doua echipe pe stadionul „Mihai Flamaropol", cind hocheistii din Ciuc s-au retras de pe gheata in urma unor petarde aruncate din tribuna, organizatorii si-au luat masuri de precautie.

Astfel, nu mai putin de 100 de jandarmi vor asigura linistea la fiecare din cele doua partide, fanii ros-albastri urmind sa se deplaseze la patinoar individual, in timp ce suporterii ciucani vor fi insotiti in per-manenta de fortele de ordine.

Federatia se teme de scandal

„Sint putini jandarmi pentru un asemenea meci. Sint cam ingrijorat de aceasta situatie si sper sa nu fie incidente. Daca ei considera ca sint suficienti, e treaba lor", a declarat Eduard Pana, secretarul general al FRHG, in timp ce presedintele Stelei, Cristian Cirlan, sustine ca oaspetii au anuntat ca vor fi insotiti doar de 25 de suporteri.

In primul joc al finalei, care se disputa dupa siste-mul patru din sapte, Sport Club s-a impus, pe teren propriu, in fata Stelei, cu 4-2 (1-0, 1-1, 2-1).

Deficiente la patinoar

Pentru ca a constatat unele deficiente la patinoarul „Mihai Flamaropol", Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat Federatia Romana de Hochei, interzicind totodata, pentru 45 de zile, desfasurarea altor activitati decit cele sportive. Mai mult, daca in aceasta perioada, deficientele nu vor fi remediate, se va dispune oprirea temporara a tuturor activitatilor pe patinoar, inclusiv a celor sportive, pe o perioada de sase luni.