OLANDA, KNVB Beker (cupa), sferturi de finala (un meci) * NICOLAE MITEA a intrat in minutul 55 pentru Ajax Amsterdam, 2-0 in deplasare cu Willem II Tilburg. Mitea l-a schimbat pe Leonardo si a primit un cartonas galben in minutul 87. De la Ajax a lipsit GEORGE OGARARU. Ajax s-a calificat in semifinale, unde va juca impotriva lui RKC Waalwijk, acasa, pe 18 aprilie.
BELGIA, Beker van Belgie (cupa), sferturi de finala (tur) * ALIN STOICA a fost titular pentru KAA Gent, 2-1 acasa cu FC Malines. Stoica a primit un cartonas galben in minutul 37 si a fost schimbat in minutul 90 de Azofeifa. Returul este programat pe 14 martie.
TURCIA, Turkiye Kupasi (cupa), sferturi de finala (retur) * GIANI KIRITA a fost titular pentru Gaziantepspor, 1-1 acasa cu Trabzonspor. Kirita a primit un cartonas galben in minutul 74 si a fost schimbat in minutul 81 de Mehmet Polat. Gaziantep, care a pierdut in tur, scor 0-1, a fost eliminata.
POLONIA, Puchar Ligi A, etapa a 5-a (cupa, grupa A) * HRISTU CHIACU a intrat in minutul 57 pentru Wisla Cracovia, 3-2 in deplasare cu Gornik Zabrze. Chiacu l-a schimbat pe Golos. Pentru Wisla, EMILIAN DOLHA a fost rezerva.
SPANIA, Copa del Rey (cupa), sferturi de finala (retur) * COSMIN CONTRA a lipsit de la Getafe, 0-1 in deplasare cu Osasuna Pamplona. Getafe, care a castigat cu 3-0 in tur, s-a calificat in semifinalele competitiei. (MIG)