Rapid s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa doua goluri marcate in prelungiri.
Rapid a ajuns in penultimul act al Cupei Romaniei dupa o victorie extrem de muncita cu FC Arges, de care a trecut abia dupa golurile marcate in pr
Rapid s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa doua goluri marcate in prelungiri.
Rapid a ajuns in penultimul act al Cupei Romaniei dupa o victorie extrem de muncita cu FC Arges, de care a trecut abia dupa golurile marcate in prima repriza de prelungiri. Pe terenul denivelat al "Astrei", din Ploiesti, a fost un meci de mare lupta, poate si din cauza faptului ca pitestenii au folosit echipa standard, desi multi s-ar fi asteptat ca Dorinel Munteanu sa-i menajeze pe mai multi dintre jucatorii sai, dar mai ales pe el insusi. Asta in conditiile in care FC Arges se lupta cu sanse putine la retrogradare, in timp ce Rapid are ca obiectiv castigarea Cupei. Antrenorul-jucator al "violetilor" a jucat chiar 100 de minute, si-a asezat foarte bine echipa in teren si de aici a venit rezistenta pitestenilor, care au pus mult prea rar in dificultate Rapidul pentru a putea emite pretentii. La final, patronul George Copos a parut ca revine la vechile obiceiuri, de a-si critica echipa. "Rapid nu s-a exprimat asa cum mi-as fi dorit eu. Au fost gauri mari in defensiva, lucru nepermis acum, la inceputul campionatului. Probabil ca o echipa mai speculativa ar fi reusit sa o scoata pe Rapid din competitie", a spus Copos, desi Argesul a trecut de cinci ori centrul terenului. In opozitie, Razvan Lucescu era multumit: "Am avut o partida pe care am controlat-o de la un capat la altul. Am avut, pe parcursul celor 90 de minute, cinci, sase ocazii mari pe care nu le-am materializat, dar, fireste, odata cu trecerea timpului am reusit sa ne cream spatiile necesare iar oboseala echipei adverse ne-a facilitat drumul spre victorie", a spus Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.