Vasile Turcu a declarat dupa meciul cu Jiul ca Dinamo se poate considera campioana daca va castiga urmatoarele cinci meciuri din Liga I.
"Daca vom face 15 puncte in urmatoarele cinci etape, suntem campioni. Sunt niste calcule destul de c
Vasile Turcu a declarat dupa meciul cu Jiul ca Dinamo se poate considera campioana daca va castiga urmatoarele cinci meciuri din Liga I.
"Daca vom face 15 puncte in urmatoarele cinci etape, suntem campioni. Sunt niste calcule destul de clare. Daca vor fi 25 de puncte distanta de locul doi la final, se va mari prima promisa pentru cele 20 de puncte. Suntem in grafic dupa etapa asta", a spus Turcu. Acesta a pus jocul slab al echipei antrenate de Rednic pe seama oboselii acumulate in meciul cu Benfica si a socului resimtit de jucatori dupa eliminarea din Cupa UEFA. "Probabil ca dusmanii nostri sunt fericiti in seara asta. Cand dai de o echipa putin mai slaba incepi sa intri in jocul ei. Conteaza de fapt cele trei puncte. A fost, probabil, si oboseala dupa meciul cu Benfica, a fost si un moment mai greu iesirea din Cupa UEFA. Toti ne asteptam la calificarea asta. Duminica, la Timisoara, o sa vedeti un alt meci", a spus Turcu. Nici jucatorii n-au fost multumiti de prestatia lor. "Ne-a fost foarte greu, am jucat foarte slab, dar am castigat cele trei puncte si ne-am crescut avantajul la 15 puncte fata de Steaua. Din cate se pare ne revenim foarte greu dupa meciurile cu Benfica. E normal ca sefii sa fie suparati pe noi, pentru ca nu am reusit un joc foarte bun", a spus Margaritescu. "Important este ca am castigat si ca am marit diferenta la 15 puncte, nu conteaza cine a dat gol. Nu ne intereseaza specuatiile facute de adversarii nostri, noi vorbim doar pe teren, asa cum am facut-o si pana acum. Ne dorim sa pastram in continuare acelasi ritm pentru a mentine aceeasi diferenta de puncte", a spus Munteanu. Dinamo a invins luni seara, pe teren propriu, cu 1-0 (0-0), pe Jiul, in ultimul meci din etapa a 20-a, rezultat ce o duce la 15 puncte distanta de a doua clasata, Steaua. Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 70, cand Balace a intors o minge in careu pentru C. Munteanu, iar acesta a inscris cu un sut fara preluare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.