Selectionerul nationalei Bulgariei, Hristo Stoicikov, a fost dat in judecata de fotbalistul Freddy Llerena, care ii cere daune in valoare de cinci milioane de dolari, dupa ce fosta vedeta i-a rupt piciorul in timpul unui meci amical disputat in SUA,
Selectionerul nationalei Bulgariei, Hristo Stoicikov, a fost dat in judecata de fotbalistul Freddy Llerena, care ii cere daune in valoare de cinci milioane de dolari, dupa ce fosta vedeta i-a rupt piciorul in timpul unui meci amical disputat in SUA, in 2003, informeaza agentia bulgara Novinite. La momentul in care Stoicikov l-a faultat pe fotbalistul Freddy Llerena, antrenorul bulgar evolua la echipa americana D.C. United si a fost suspendat pentru doua partide, primind si o amenda de 2.000 de dolari. Llerena cere daune de cinci milioane de dolari din partea lui Stoicikov si alte cinci milioane din partea celorlalte parti implicate. El pretinde ca lovitura primita atunci i-a lasat traume fizice si psihice si nu a reusit niciodata sa revina la forma pe care o avea. Tehnicianul Bulgariei, adversara Romaniei in preliminariile Euro 2008, a declarat ca unul dintre cei mai buni avocati din Statele Unite se va ocupa de caz. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.