Oltchim asteapta un semn de la EHF
Presedintele clubului de handbal feminin Oltchim Rm. Valcea, Ioan Gavrilescu, este nemultumit de posibilitatea ca EHF sa schimbe formatul de calificare in grupele Ligii Campionilor. "Asteptam un comunic
Oltchim asteapta un semn de la EHF
Presedintele clubului de handbal feminin Oltchim Rm. Valcea, Ioan Gavrilescu, este nemultumit de posibilitatea ca EHF sa schimbe formatul de calificare in grupele Ligii Campionilor. "Asteptam un comunicat oficial in privinta sistemului Ligii Campionilor in viitorul sezon, nu doar zvonuri! EHF ne-a spus verbal ca va face precizari doar dupa ce ne inscriem in Liga, adica dupa 11 iunie. Dar poate vrem sa ne inscriem cunoscand toate datele, nu? Apoi, nu vad logica faptului ca 12 echipe primesc drept de joc direct in grupele principale, dintre care pe doua-trei le contest valoric in comparatie cu noi inca de pe acum", a spus Gavrilescu, adaugand ca este posibil ca Supercupa Europei, intrecere programata sa se dispute pe 22 si 23 septembrie, sa nu mai aiba loc la Valcea din cauza problemelor aparute la returul finalei Cupei Cupelor. (T. RIST)
V. Tanase - campion la lovituri libere
Viorel Tanase, jucator retras din activitate la mijlocul saptamanii trecute, de la Otelul Galati, a castigat prima editie a Campionatului National de lovituri libere, competitie organizata de International Sport Management si dotata cu trofeul "Cupa Romcar Motors". In intrecerea desfasurata sambata si duminica in Cotroceni, Tanase a obtinut 11 puncte dupa ce a marcat de doua ori din lovituri de la 18 si o singura data de la o distanta de 21 metri. Performanta lui Tanase a fost recompensata de organizatori cu un automobil Ford S Max. Fotbalistul galatean a fost urmat in clasament de Costel Ilie, de la Ceahlaul Piatra Neamt, cu cinci puncte. Ilie a inscris o singura data, de la 18 metri, intrand in posesia unui premiu de 4000 de euro. Ultimul loc al podiumului a fost ocupat de jucatorul echipei FC Arges, Constantin Schumacher. Pitesteanul nu a reusit sa marcheze nici un gol, cele doua puncte fiind obtinute dupa ce balonul a lovit bara. Cel mai bun portar, premiat cu 4000 de euro, a fost desemnat Cristi Marinescu, de la FC National. La competitie au participat 14 fotbalisti de la echipe din Liga I, singurele formatii care nu au avut reprezentanti in concurs fiind Steaua, Rapid, CFR Cluj si FCU Politehnica Timisoara. Initial, la concurs isi anuntasera prezezenta jucatorii Mircea Bornescu, Claudiu Niculescu si Dorel Stoica insa acestia nu s-au mai prezentat dupa ce au fost convocati la echipa nationala. (B.G.)
Bicfalvi la Steaua
Mijlocasul Eric Bicfalvi, de la Jiul Petrosani, va semna in aceasta saptamana un contract pe cinci sezoane cu Steaua. Suma transferului se va ridica la 300.000 de dolari, iar in cazul in care jucatorul nu va confirma va putea reveni la gruparea din Petrosani. "Mi-am dat acceptul ca jucatorul sa plece pentru ca m-am gandit ca ar putea sa fie sansa vietii lui. Daca il cerea o alta echipa, poate ca nu as fi fost de acord, dar avand in vedere ca numele echipei este Steaua am fost in cele din urma de acord. Saptamana aceasta se va parafa intelegerea si sper ca Bicfalvi sa calce pe urmele lui Vali Badea. E pacat sa rateze o cariera la o asemenea echipa si sa evolueze in liga secunda", a declarat managerul general al echipei Jiul, Ioan Sdrobis. Acesta a mai precizat ca Teusan nu va pleca la Steaua pentru ca spre deosebire de Bicfalvi, acesta mai are mult de munca. "Nu cred ca este momentul sa plece, de fapt nu s-a pus in discutie transferul acestui jucator", a spus Sdrobis. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.