Cuplurile selectate sa li se publice pozele de anunt de casatorie in editia de print a ziarului "New York Times" vor aparea si pe editia online, prin intermediul clipurilor video, la rubrica "How We Met" (cum ne-am cunoscut), anunta NYTimes.com.
"'How We Met' va permite cititorilor sa impartaseasca unul dintre cele mai importante momente din viata lor, cu alti cititori" a declarat vicepresedintele si managerul general de la NYTimes.com, Vivian Schiller.
Gigantul media The New York Times Co., care editeaza ziarele "The New York Times", "International Herald Tribune" si "The Boston Globe", a anuntat, la inceputul lunii, o alianta cu cea mai mare firma de recrutare online Monster WorldWide Inc.
In martie 2005, compania The New York Time Co. a achizitionat, pentru 410 milioane de dolari, provider-ul online de informatii si sfaturi About.com. In august 2006, compania a mai achizitionat, pentru 35 de milioane de dolari, si Baseline StudioSystems, un serviciu online de informatii despre industria de filme si televiziune.
Compania The New York Times Co. a obtinut, in 2005, venituri de 3,4 miliarde de dolari. In afara de "The New York Times", "International Herald Tribune" si "The Boston Globe", compania media mai detine alte peste 20 de ziare regionale in Statele Unite. Compania detine si mai multe zeci de site-uri, printre care NYTimes.com, Boston.com si About.com.