Astazi sunt programate primele trei meciuri din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, ultima partida urmand sa se joace maine. Iata programul si arbitrii meciurilor de astazi:
PANDURII TG. JIU - FC NATIONAL (ora 14, la Pitesti)
Arbitri
Astazi sunt programate primele trei meciuri din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, ultima partida urmand sa se joace maine. Iata programul si arbitrii meciurilor de astazi:
PANDURII TG. JIU - FC NATIONAL (ora 14, la Pitesti)
Arbitri: M. Martis- Cl. Tripa, Fl. Damaschin - Ad. Comanescu
"POLI" TIMISOARA - POLI IASI
(ora 18, la Timisoara)
Arbitri: V. Bratu - D. Iliescu, D. Mudura - S. Bogdan
RAPID - FC ARGES
(ora 20,45, la Ploiesti)
Arbitri: Al. Tudor - M. Nagy, Gh. Negoita - V. Sandu
- in direct la Antena1
Maine este programata intalnirea STEAUA - OTELUL GALATI (la Constanta, ora 20,45 - in direct la Antena 1). Echipele care vor castiga meciurile se vor califica in semifinalele Cupei Romaniei. (B.G.)
Rapidul plateste pentru teste
Constantin Zotta, directorul general al Rapidului, a declarat ieri ca gruparea giulesteana este dispusa sa cheltuiasca suma de 21.000 de euro pentru efectuarea de teste antidoping la cele 14 partide pe care le mai are de disputat in Liga I. "Suma de 21.000 de euro nu este nici mare, nici mica, de fapt nici nu conteaza. Noi vrem sa facem totul pentru a fi siguri ca meciurile se joaca numai si numai pe teren. Iar pentru a avea aceasta certitudine suntem dispusi la cheltuieli suplimentare. Trebuie sa se inteleaga faptul ca prin demersul nostru nu vrem decat ca cel mai bun pe teren sa invinga, atat", a spus Zotta. Oficialul rapidist a mentionat ca a depus deja la Agentia Nationala Antidoping o cerere pentru efectuarea a cate sase teste antidoping la partidele cu FC Arges de azi din Cupa Romaniei si cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a 21-a a Ligii I. "Deocamdata am depus cerere pentru urmatoarele doua partide, dar vom face pe parcurs la toate", a spus Zotta. (B.G.)
Confruntare romaneasca in Challenge Cup
Doua din cele cinci reprezentante ale handbalului feminin autohton in cupele europene, "U" Jolidon Cluj si Tomis Constanta, se vor lupta intre ele pentru un loc in semifinalele Challenge Cup, dupa cum s-a stabilit, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale intrecerilor continentale. In aceeasi competitie, HCM Roman a avut parte de ghinion, urmand sa intalneasca poate cel mai valoros adversar posibil, puternica echipa franceza Cercle Dijon Bourgogne. Nici Rulmentul Brasov n-a fost "menajata" in Cupa EHF, gruparea pregatita de Mariana Tarca picand cu galonata formatie rusa SC Zvezda Zvenigorod, care are in componenta mai multe campioane mondiale. Si cum Zeita Fortuna pare sa le fi ocolit ieri pe toate reprezentantele noastre, si in Cupa Cupelor, Oltchim Rm. Valcea a avut parte de un "nume mare", echipa antrenata de Gheorghe Tadici urmand sa dea piept cu gruparea croata Podravka Vegeta. Conform EHF, turul se va juca pe 17 sau 18 martie, iar returul este programat sa se dispute o saptamana mai tarziu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.