"In zona Panduri - Calea 13 Septembrie a fost intrerupta alimentarea cu electricitate din cauza unei avarii produse de un cablu defect", a declarat Cornelia Ion, purtatorul de cuvant al Electrica Muntenia Sud. Pana de curent a afectat consumatorii di
"In zona Panduri - Calea 13 Septembrie a fost intrerupta alimentarea cu electricitate din cauza unei avarii produse de un cablu defect", a declarat Cornelia Ion, purtatorul de cuvant al Electrica Muntenia Sud. Pana de curent a afectat consumatorii din zonele Soseaua Panduri, Calea 13 Septembrie, Splaiul Independentei, Piata Unirii, Dimitrie Cantemir si strazile din centrul vechi al Capitalei.
Ultima pana de curent din Bucuresti a fost inregistrata la sfarsitul saptamanii, in cartierul Militari. Pana acum, nici o zona a Capitalei nu a scapat de avariile Electrica. Frecventele pene de curent din Capitala i-au determinat pe edilii Bucurestiului sa convoace la o discutie conducerea Electrica, careia i s-au cerut solutii urgente pentru evitarea avariilor. In replica, Electrica Muntenia Sud a anuntat ca va investi in acest an 140 milioane lei pentru modernizarea instalatiilor de distributie a energiei. Investitiile vizeaza si retehnologizarea statiei de transformare Bucuresti-Centru si reabilitarea retelei de medie si joasa tensiune. De remarcat, Electrica Muntenia Sud, care are peste 1,1 milioane de consumatori in Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, se afla in proces de privatizare. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.