Dupa meciul cu Jiul, castigat luni seara, cu 1-0, in etapa a 20-a a Ligii I, Borcea i-a atacat pe cei doi fotbalisti, spunand ca acestia "trebuie sa se trezeasca la realitate".
"La investitiile care s-au facut si la banii pe care ii cast
Dupa meciul cu Jiul, castigat luni seara, cu 1-0, in etapa a 20-a a Ligii I, Borcea i-a atacat pe cei doi fotbalisti, spunand ca acestia "trebuie sa se trezeasca la realitate".
"La investitiile care s-au facut si la banii pe care ii castiga, ma asteptam la mai mult. N&D trebuie sa se trezeasca la realitate. Mai ales Danciulescu. Il cunosc de la 17-18 ani. Chiar daca a fost injurat un an si ceva la Dinamo, daca nu marca, juca foarte bine. Niciodata nu a trecut printr-o astfel de perioada. Am discutat, toata lumea discuta cu el, dar nimeni nu mai are timp sa astepte. Sta pe banca, pleaca, pe noi nimeni nu ne mai asteapta", a spus Borcea. Niculescu si Danciulescu au plecat suparati de la stadion, refuzand sa dialogheze cu presa. Borcea a subliniat ca asteapta "mult mai mult" de la echipa, dupa investitiile facute in acest sezon. "Am facut investitii foarte mari, am avut oferte foarte multe in iarna, dar nu am dat drumul la jucatori. Am investit sase milioane de dolari si vrem mult mai mult. Ne pregatim pentru Liga Campionilor", a punctat Borcea, care a mentionat ca jucatorii sai s-au relaxat dupa ce au vazut ca Steaua a obtinut doar o remiza in meciul cu UTA Arad, scor 0-0, motiv pentru care le-a triplat prima de victorie pentru partida cu Jiul: "Mi-am dat seama de aceasta relaxare. Am plecat in cantonament si pentru meciul asta le-am triplat prima". De aceeasi parere este si antrenorul Mircea Rednic, ingrijorat din cauza ca echipa sa nu reuseste sa inscrie, desi isi creeaza ocazii de gol. "Ma asteptam sa fie un meci greu si a fost. Sunt un pic ingrijorat pentru ca nu reusim sa inscriem, chiar daca ne cream ocazii. N&D trebuie sa inteleaga ca nu sunt singurii atacanti pe care ii am", a spus Rednic. Acesta a adaugat ca, desi Dinamo are un avans de 15 puncte fata de ocupanta locului doi, Steaua, soarta titlului nu este inca decisa. "Mai sunt 14 etape, nu e incheiat campionatul. Nu numai Rapid, ci si Steaua si CFR pot reveni in lupta pentru campionat", a mentionat Rednic. Intrebat care este situatia atacantului ecuadorian Darwin Caicedo, care nu s-a alaturat nici pana in prezent lotului dinamovist, desi la inceputul lunii februarie a semnat un contract pe patru sezoane si jumatate, Rednic a raspuns iritat: "Intrebati conducerea, nu pe mine! Caicedo trebuie sa vina pana miercuri". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.