Liderul PNL a afirmat ca a primit reprosuri din partea unor colegi de partid pentru faptul ca nu a numit la conducerea Casei un reprezentant al PNL, conform algoritmului politic, el explicand insa ca vrea sa depolitizeze anumite institutii "esentiale
Liderul PNL a afirmat ca a primit reprosuri din partea unor colegi de partid pentru faptul ca nu a numit la conducerea Casei un reprezentant al PNL, conform algoritmului politic, el explicand insa ca vrea sa depolitizeze anumite institutii "esentiale". In urma cu o saptamana, Cristian Vladescu a fost revocat din functia de presedinte al CNAS, prin decizie a premierului Calin Popescu Tariceanu, si inlocuit cu Vasile Ciurchea.
Despre contractul incheiat pentru introducerea programului de informatizare a activitatii CNAS, premierul a anuntat ca va fi anulat daca acest sistem nu va fi aplicat pana la 1 septembrie. Tariceanu a aratat ca acest sistem nu a fost introdus, desi se afla in lucru inca din 2000. Premierul a mai anuntat ca la CNAS va fi efectuat un audit intern, pentru o mai buna organizare a activitatii acestei structuri. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.