Presedintele FRF a anuntat ca a cerut sesizarea Comisiei de Disciplina in cazul declaratiilor lui Iacov. "Sa faca dovada afirmatiilor! Eu lucrez pe baza regulamentelor. Asa am procedat si in cazul lui Gigi Becali, care m-a acuzat ca am luat bani de l
Presedintele FRF a anuntat ca a cerut sesizarea Comisiei de Disciplina in cazul declaratiilor lui Iacov. "Sa faca dovada afirmatiilor! Eu lucrez pe baza regulamentelor. Asa am procedat si in cazul lui Gigi Becali, care m-a acuzat ca am luat bani de la Dinamo. Comisia de Disciplina a declansat o ancheta, asa se va proceda si acum. Alte comentarii nu am de facut", a spus presedintele FRF. "Daca se va constata ca am intervenit la comisii voi fi sanctionat, iar daca nu, atunci sa suporte acuzatorul sanctiunile", a adaugat Sandu. Despre memoriul trimis de Iacov la FIFA, Sandu a fost de aceeasi parere. "Foarte bine! Sa faca dovada! Dovada! Daca dovedeste ceva, imi fac eu mea culpa si ma sanctionez singur!", a spus Sandu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.