Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a fost preznt duminica seara pe Stadionul "Ion Oblemenco", in calitate de invitat, dar si de sofer al lui Copos. La finalul meciului, olteanul nu s-a aratat deloc impresionat de victoria Rapidului, ech
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a fost preznt duminica seara pe Stadionul "Ion Oblemenco", in calitate de invitat, dar si de sofer al lui Copos. La finalul meciului, olteanul nu s-a aratat deloc impresionat de victoria Rapidului, echipa pe care "Stiinta" o va intalni etapa viitoare "acasa", pe "National", in Bucuresti. "Au castigat pentru ca e Poli foarte slaba. Rapidul e o echipa bunicica, dar vor avea probleme cand vor intalni o echipa puternica, precum Universitatea", a spus Mititelu. Acesta a atacat conducerea federatiei pentru ca Jiul Petrosani, club care are o datorie catre gruparea sa, a fost programata in campionat pentru jocul de aseara cu Dinamo, desi regulamentul le da dreptate oltenilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.