Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ieri ca a primit un telefon din partea presedintelui FRF dupa arbitrajul ostil al echipei sale la Oradea, in meciul cu UTA. "M-a sunat Mircea Sandu, si-a cerut scuze pentru ce s-a intamplat la Oradea. N-ai nic
Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ieri ca a primit un telefon din partea presedintelui FRF dupa arbitrajul ostil al echipei sale la Oradea, in meciul cu UTA. "M-a sunat Mircea Sandu, si-a cerut scuze pentru ce s-a intamplat la Oradea. N-ai nici o vina tu, i-am spus. Eu o sa fac in continuare fotbal la Steaua, nu pe mine ma va injura lumea, ci pe voi, pe federatie, pe liga, e problema voastra, voi trebuie sa o rezolvati. Mi-a spus: Bai Gigi, inteleg, primul gol n-a vazut, dar a doua faza n-a fost grea, ci una simpla. A fost intentie, a lasat faza si cand a vazut ca inscrie Iacob a ridicat fanionul", a detaliat Becali conversatia cu seful FRF. Patronul din Ghencea a admis ca si jocul echipei sale a fost dezamagitor, apoi a revenit la arbitraje. "Cand te fura in halul asta, n-ai ce face, la cine sa mai apelez? De jigniri si injuraturi m-am saturat. Singura cale e sa mergem la biserica, dam acatiste, poate se intampla la un nenorocit din asta de arbitru ceva, o belea, ca sa dea exemplu la ceilalti", a spus Becali. El a gasit si motivul pentru care asistentul Sebastian Gheorghe a luat decizii impotriva echipei sale. "Arbitrul care a facut furaciunea, taica-sau care e de la Partidul Conservator, Costica de Suceava, si care si-a crescut copilul tot in mentalitatea comunista si in sistemul ala de hotie, si probabil si comunistul Copos. Altfel nu-mi explic, e mana cuiva acolo", a comentat Becali. Acesta s-a referit si la eliminarea finului sau. "Primul galben a fost gratuit, dar apoi putea sa ia rosu direct. A fost de rosu, dar a fost in inertia jocului, nu sa se duca direct si sa loveasca. El are fandarile alea, ridica piciorul sus. A fost un rosu meritat, dar nu poti sa stii ce tensiune e acolo in teren", a explicat Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.